| Systém: | Stolice |
| Komponenta: | Toxin Clostridioides difficile |
| Druh veličiny: | Arbit. koncentrace |
| Jednotka: | arb.j. |
| Procedura: | * |
| Klíč: | 14296 |
| NPU Code: |
| Gesce: | mikrobiologie |
| Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
| Typ položky: | F |
| Formát ref. mezí: | bez referenčních mezí |
| Formát hodnoty: | formalizovaný text dle MTV -plný |
| Mezní hodnoty: |
| MTV: | KVAL, X |
| Třída hlavní: | Bakterie |
| Pokyny, poznámky, info: |
| Podklady pro preanalytickou fázi |
| Materiál: | Stolice |
| Odběr do: | |
| Text abstraktu ke komponentě |
| Referenční meze |
| Viz též: |
| Stolice |
| * |
| Arbit. koncentrace |
| Systém: | Stolice |
| Komponenta: | Toxin Clostridioides difficile |
| Druh veličiny: | Arbit. koncentrace |
| Jednotka: | arb.j. |
| Procedura: | IA |
| Klíč: | 19527 |
| NPU Code: |
| Gesce: | mikrobiologie |
| Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
| Typ položky: | F |
| Formát ref. mezí: | bez referenčních mezí |
| Formát hodnoty: | formalizovaný text dle MTV -plný |
| Mezní hodnoty: |
| MTV: | KVAL, X |
| Třída hlavní: | Bakterie |
| Pokyny, poznámky, info: |
| Podklady pro preanalytickou fázi |
| Materiál: | Stolice |
| Odběr do: | |
| Text abstraktu ke komponentě |
| Referenční meze |
| Viz též: |
| Stolice |
| IA |
| Arbit. koncentrace |
| Systém: | Stolice |
| Komponenta: | Toxin Clostridioides difficile |
| Druh veličiny: | Arbit. koncentrace |
| Jednotka: | arb.j. |
| Procedura: | Aglutinace (latex) |
| Klíč: | 14298 |
| NPU Code: |
| Gesce: | mikrobiologie |
| Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
| Typ položky: | F |
| Formát ref. mezí: | bez referenčních mezí |
| Formát hodnoty: | formalizovaný text dle MTV -plný |
| Mezní hodnoty: |
| MTV: | KVAL, X |
| Třída hlavní: | Bakterie |
| Pokyny, poznámky, info: |
| Podklady pro preanalytickou fázi |
| Materiál: | Stolice |
| Odběr do: | |
| Text abstraktu ke komponentě |
| Referenční meze |
| Viz též: |
| Stolice |
| Aglutinace (latex) |
| Arbit. koncentrace |