Dokumenty SLP - skupiny dokumentů pro tvorbu LP

 

 

Viz též:

                Dokumenty SLP - definice

Dokumenty SLP - seznam

Dokumenty a texty - po skupinách (D).

 

 

 

Stěžejním dokumentem doporučeným k prostudování je obecný popis dokumentů ze skupiny LP:

_INFO ke skupinám "Příprava LP" a "LP"

(text je k dispozici ve skupině "Příprava LP")

 

 

Dalším dokumentem je pak:

LP - realizace textové části  (I.)

(text je k součástí hypertextového návodu k tvorbě LP)

 

 

Kompletní hypertextový návod pro tvorbu LP:

Laboratorní příručka

(text je k dispozici v menu "Systém")

 

 

Základní informace ke skupinám:

 

Skupina dokumentů "Příprava LP" je určena k prvotnímu vytvoření a následné trvalé údržbě jednotlivých kapitol a podkapitol Laboratorní příručky, skupina "LP" je určena k ukládání kompletní aktuálně platné Laboratorní příručky nebo aktuálních platných jednotlivých kapitol a podkapitol LP. Původní neaktuální LP mohou být archivovány ve skupině "Archiv" jako již neaktuální dokumety.

 

K přesouvání dokumentů ze skupiny "Příprava LP" do skupiny "LP" slouží speciální tlačítko "Kopie", které je pro vybrané příslušné typy dokumentů k dispozici pouze ve skupině "Příprava LP" - viz dále.

 

Dokumenty ve skupině "Příprava LP" jsou vždy neřízené a nelze je distribuovat - slouží k trvalé aktualizaci obsahu.

Dokumenty ve skupině "LP" lze na přání distribuovat (změna od 12/2008) a mohou být řízené, ale doporučujeme zvážit pro vás vhodný způsob práce. Pokud nebudou distribuované (a nebude na ně nahlíženo jako na řízené), lze je i nadále jednoduše automaticky přepisovat kopírováním ze skupiny "Příprava LP". Pokud budou distribuované (a řízené), je nutné je před inovací (kopírováním ze skupiny "Příprava LP") nejprve označit jako neaktuální a přesunout do archivu - jinak nebude kopírování možné.

 

V praxi bývá nejčastěji volen způsob práce, při němž jsou ve skupině "Příprava LP" trvale udržované jednotlivé kapitoly a podkapitoly, z nichž je ve vhodný čas vygenerována kompletní LP jako celek (viz nástroje systému SLP) a ta je uložena jako jeden řízený dokument do skupiny "LP". Současně bývá generována hypertextová forma LP.

 

Systém SLP umožňuje více variant práce, dle požadavků uživatelů.