IgE proti směsi potravin 5E, kód Pharmacia fx5E

IgE proti směsi potravin 5E



S_IgE proti směsi potravin 5E

IgE proti směsi potravin 5E (S; arb. látková konc. [kU/l] *)
IgE proti směsi potravin 5E (S; arb. látková konc. [kU/l] ELISA) Neaktuální
IgE proti směsi potravin 5E (S; arb. látková konc. [kU/l] FEIA) Neaktuální
IgE proti směsi potravin 5E (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)
IgE proti směsi potravin 5E (S; arb. látková konc. [kU/l] LEIA) Neaktuální
IgE proti směsi potravin 5E (S; arb. látková konc. [kU/l] Test immunoallegro sorb.) Neaktuální

P_IgE proti směsi potravin 5E

IgE proti směsi potravin 5E (P; arb. látková konc. [kU/l] *)
IgE proti směsi potravin 5E (P; arb. látková konc. [kU/l] ELISA) Neaktuální
IgE proti směsi potravin 5E (P; arb. látková konc. [kU/l] FEIA) Neaktuální
IgE proti směsi potravin 5E (P; arb. látková konc. [kU/l] IA)
IgE proti směsi potravin 5E (P; arb. látková konc. [kU/l] LEIA) Neaktuální
IgE proti směsi potravin 5E (P; arb. látková konc. [kU/l] Test immunoallegro sorb.) Neaktuální


IgE proti směsi potravin 5E (S; arb. látková konc. [kU/l] *)

Systém: S
Komponenta: IgE proti s. potravin 5E
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: *
Klíč: 11375
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R 0,00 0,00 0,00 0,00 0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
S
*
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti směsi potravin 5E (S; arb. látková konc. [kU/l] ELISA) Neaktuální

Systém: S
Komponenta: IgE proti s. potravin 5E
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: ELISA
Klíč: 11376
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze

Viz též:
S
ELISA
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti směsi potravin 5E (S; arb. látková konc. [kU/l] FEIA) Neaktuální

Systém: S
Komponenta: IgE proti s. potravin 5E
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: FEIA
Klíč: 11377
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R 0,0 0,0 0,0 0,0 0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
S
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti směsi potravin 5E (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)

Systém: S
Komponenta: IgE proti s. potravin 5E
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: IA
Klíč: 15400
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R 0,00 0,00 0,00 0,00 0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
S
IA
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti směsi potravin 5E (S; arb. látková konc. [kU/l] LEIA) Neaktuální

Systém: S
Komponenta: IgE proti s. potravin 5E
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: LEIA
Klíč: 12775
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R 0,0 0,0 0,0 0,0 0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
S
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti směsi potravin 5E (S; arb. látková konc. [kU/l] Test immunoallegro sorb.) Neaktuální

Systém: S
Komponenta: IgE proti s. potravin 5E
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: Test immunoallegro sorbent
Klíč: 11378
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze

Viz též:
S
Test immunoallegro sorbent
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti směsi potravin 5E (P; arb. látková konc. [kU/l] *)

Systém: P
Komponenta: IgE proti s. potravin 5E
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: *
Klíč: 11371
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R 0,00 0,00 0,00 0,00 0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
P
*
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti směsi potravin 5E (P; arb. látková konc. [kU/l] ELISA) Neaktuální

Systém: P
Komponenta: IgE proti s. potravin 5E
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: ELISA
Klíč: 11372
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze

Viz též:
P
ELISA
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti směsi potravin 5E (P; arb. látková konc. [kU/l] FEIA) Neaktuální

Systém: P
Komponenta: IgE proti s. potravin 5E
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: FEIA
Klíč: 11373
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R 0,00 0,00 0,00 0,00 0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
P
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti směsi potravin 5E (P; arb. látková konc. [kU/l] IA)

Systém: P
Komponenta: IgE proti s. potravin 5E
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: IA
Klíč: 15399
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R 0,00 0,00 0,00 0,00 0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
P
IA
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti směsi potravin 5E (P; arb. látková konc. [kU/l] LEIA) Neaktuální

Systém: P
Komponenta: IgE proti s. potravin 5E
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: LEIA
Klíč: 12774
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R 0,00 0,00 0,00 0,00 0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
P
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti směsi potravin 5E (P; arb. látková konc. [kU/l] Test immunoallegro sorb.) Neaktuální

Systém: P
Komponenta: IgE proti s. potravin 5E
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: Test immunoallegro sorbent
Klíč: 11374
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze

Viz též:
P
Test immunoallegro sorbent
Arbitrární látková koncentrace