IgA1 celkový

IgA1 celkový



S_IgA1 celkový

IgA1 celkový (S; hmot. konc. [g/l] *)
IgA1 celkový (S; hmot. konc. [g/l] ELISA)
IgA1 celkový (S; hmot. konc. [g/l] imunoturbidimetrie)
IgA1 celkový (S; hmot. konc. [g/l] nefelometrie)
IgA1 celkový (S; hmot. konc. [g/l] radiál. imunodifuze)

P_IgA1 celkový

IgA1 celkový (P; hmot. konc. [g/l] *)
IgA1 celkový (P; hmot. konc. [g/l] ELISA)
IgA1 celkový (P; hmot. konc. [g/l] imunoturbidimetrie)
IgA1 celkový (P; hmot. konc. [g/l] nefelometrie)
IgA1 celkový (P; hmot. konc. [g/l] radiál. imunodifuze)


IgA1 celkový (S; hmot. konc. [g/l] *)

Systém: S
Komponenta: IgA1 celkový
Druh veličiny: Hmotnostní koncentrace
Jednotka: g/l
Procedura: *
Klíč: 02151
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99
MTV: X, SP
Třída hlavní: Protilátky
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia).

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 2T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,04 0,06 0,09 99,99 g/l
2T 4T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,12 0,18 0,27 99,99 g/l
4T 1M 11D 0,00 0,02 0,03 0,04 0,20 0,35 0,50 99,99 g/l
1M 11D 1M 25D 0,00 0,03 0,04 0,05 0,31 0,50 0,61 99,99 g/l
1M 25D 2M 10D 0,00 0,04 0,05 0,07 0,32 0,48 0,64 99,99 g/l
2M 10D 2M 24D 0,00 0,04 0,06 0,08 0,40 0,60 0,74 99,99 g/l
2M 24D 3M 7D 0,00 0,05 0,07 0,10 0,43 0,64 0,81 99,99 g/l
3M 7D 4M 0,00 0,05 0,08 0,11 0,47 0,73 0,97 99,99 g/l
4M 5M 0,00 0,06 0,08 0,12 0,54 0,80 1,01 99,99 g/l
5M 6M 0,00 0,06 0,09 0,13 0,60 0,90 1,20 99,99 g/l
6M 8M 0,00 0,07 0,10 0,14 0,67 1,01 1,34 99,99 g/l
8M 1R 0,00 0,07 0,11 0,14 0,78 1,18 1,57 99,99 g/l
1R 2R 0,00 0,09 0,14 0,18 1,15 1,72 2,28 99,99 g/l
2R 3R 0,00 0,13 0,19 0,25 1,50 2,24 3,00 99,99 g/l
3R 5R 0,00 0,16 0,24 0,32 2,04 3,07 4,05 99,99 g/l
5R 7R 0,00 0,23 0,35 0,47 2,50 3,76 5,00 99,99 g/l
7R 11R 0,00 0,31 0,46 0,61 3,13 4,70 6,27 99,99 g/l
11R 15R 0,00 0,39 0,58 0,77 3,36 5,00 6,72 99,99 g/l
15R 99R 0,00 0,41 0,61 0,81 3,32 5,00 6,72 99,99 g/l

Viz též:
IgA1 celkový
S
*
Hmotnostní koncentrace



IgA1 celkový (S; hmot. konc. [g/l] ELISA)

Systém: S
Komponenta: IgA1 celkový
Druh veličiny: Hmotnostní koncentrace
Jednotka: g/l
Procedura: ELISA
Klíč: 02152
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99
MTV: X, SP
Třída hlavní: Protilátky
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia).

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 2T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,04 0,06 0,09 99,99 g/l
2T 4T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,12 0,18 0,27 99,99 g/l
4T 1M 11D 0,00 0,02 0,03 0,04 0,20 0,35 0,50 99,99 g/l
1M 11D 1M 25D 0,00 0,03 0,04 0,05 0,31 0,50 0,61 99,99 g/l
1M 25D 2M 10D 0,00 0,04 0,05 0,07 0,32 0,48 0,64 99,99 g/l
2M 10D 2M 24D 0,00 0,04 0,06 0,08 0,40 0,60 0,74 99,99 g/l
2M 24D 3M 7D 0,00 0,05 0,07 0,10 0,43 0,64 0,81 99,99 g/l
3M 7D 4M 0,00 0,05 0,08 0,11 0,47 0,73 0,97 99,99 g/l
4M 5M 0,00 0,06 0,08 0,12 0,54 0,80 1,01 99,99 g/l
5M 6M 0,00 0,06 0,09 0,13 0,60 0,90 1,20 99,99 g/l
6M 8M 0,00 0,07 0,10 0,14 0,67 1,01 1,34 99,99 g/l
8M 1R 0,00 0,07 0,11 0,14 0,78 1,18 1,57 99,99 g/l
1R 2R 0,00 0,09 0,14 0,18 1,15 1,72 2,28 99,99 g/l
2R 3R 0,00 0,13 0,19 0,25 1,50 2,24 3,00 99,99 g/l
3R 5R 0,00 0,16 0,24 0,32 2,04 3,07 4,05 99,99 g/l
5R 7R 0,00 0,23 0,35 0,47 2,50 3,76 5,00 99,99 g/l
7R 11R 0,00 0,31 0,46 0,61 3,13 4,70 6,27 99,99 g/l
11R 15R 0,00 0,39 0,58 0,77 3,36 5,00 6,72 99,99 g/l
15R 99R 0,00 0,41 0,61 0,81 3,32 5,00 6,72 99,99 g/l

Viz též:
IgA1 celkový
S
ELISA
Hmotnostní koncentrace



IgA1 celkový (S; hmot. konc. [g/l] imunoturbidimetrie)

Systém: S
Komponenta: IgA1 celkový
Druh veličiny: Hmotnostní koncentrace
Jednotka: g/l
Procedura: Imunoturbidimetrie
Klíč: 02153
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99
MTV: X, SP
Třída hlavní: Protilátky
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia).

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 2T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,04 0,06 0,09 99,99 g/l
2T 4T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,12 0,18 0,27 99,99 g/l
4T 1M 11D 0,00 0,02 0,03 0,04 0,20 0,35 0,50 99,99 g/l
1M 11D 1M 25D 0,00 0,03 0,04 0,05 0,31 0,50 0,61 99,99 g/l
1M 25D 2M 10D 0,00 0,04 0,05 0,07 0,32 0,48 0,64 99,99 g/l
2M 10D 2M 24D 0,00 0,04 0,06 0,08 0,40 0,60 0,74 99,99 g/l
2M 24D 3M 7D 0,00 0,05 0,07 0,10 0,43 0,64 0,81 99,99 g/l
3M 7D 4M 0,00 0,05 0,08 0,11 0,47 0,73 0,97 99,99 g/l
4M 5M 0,00 0,06 0,08 0,12 0,54 0,80 1,01 99,99 g/l
5M 6M 0,00 0,06 0,09 0,13 0,60 0,90 1,20 99,99 g/l
6M 8M 0,00 0,07 0,10 0,14 0,67 1,01 1,34 99,99 g/l
8M 1R 0,00 0,07 0,11 0,14 0,78 1,18 1,57 99,99 g/l
1R 2R 0,00 0,09 0,14 0,18 1,15 1,72 2,28 99,99 g/l
2R 3R 0,00 0,13 0,19 0,25 1,50 2,24 3,00 99,99 g/l
3R 5R 0,00 0,16 0,24 0,32 2,04 3,07 4,05 99,99 g/l
5R 7R 0,00 0,23 0,35 0,47 2,50 3,76 5,00 99,99 g/l
7R 11R 0,00 0,31 0,46 0,61 3,13 4,70 6,27 99,99 g/l
11R 15R 0,00 0,39 0,58 0,77 3,36 5,00 6,72 99,99 g/l
15R 99R 0,00 0,41 0,61 0,81 3,32 5,00 6,72 99,99 g/l

Viz též:
IgA1 celkový
S
Hmotnostní koncentrace



IgA1 celkový (S; hmot. konc. [g/l] nefelometrie)

Systém: S
Komponenta: IgA1 celkový
Druh veličiny: Hmotnostní koncentrace
Jednotka: g/l
Procedura: Nefelometrie
Klíč: 15105
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99
MTV: X, SP
Třída hlavní: Protilátky
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál:
Odběr do:



Text abstraktu ke komponentě
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia).

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 2T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,04 0,06 0,09 99,99 g/l
2T 4T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,12 0,18 0,27 99,99 g/l
4T 1M 11D 0,00 0,02 0,03 0,04 0,20 0,35 0,50 99,99 g/l
1M 11D 1M 25D 0,00 0,03 0,04 0,05 0,31 0,50 0,61 99,99 g/l
1M 25D 2M 10D 0,00 0,04 0,05 0,07 0,32 0,48 0,64 99,99 g/l
2M 10D 2M 24D 0,00 0,04 0,06 0,08 0,40 0,60 0,74 99,99 g/l
2M 24D 3M 7D 0,00 0,05 0,07 0,10 0,43 0,64 0,81 99,99 g/l
3M 7D 4M 0,00 0,05 0,08 0,11 0,47 0,73 0,97 99,99 g/l
4M 5M 0,00 0,06 0,08 0,12 0,54 0,80 1,01 99,99 g/l
5M 6M 0,00 0,06 0,09 0,13 0,60 0,90 1,20 99,99 g/l
6M 8M 0,00 0,07 0,10 0,14 0,67 1,01 1,34 99,99 g/l
8M 1R 0,00 0,07 0,11 0,14 0,78 1,18 1,57 99,99 g/l
1R 2R 0,00 0,09 0,14 0,18 1,15 1,72 2,28 99,99 g/l
2R 3R 0,00 0,13 0,19 0,25 1,50 2,24 3,00 99,99 g/l
3R 5R 0,00 0,16 0,24 0,32 2,04 3,07 4,05 99,99 g/l
5R 7R 0,00 0,23 0,35 0,47 2,50 3,76 5,00 99,99 g/l
7R 11R 0,00 0,31 0,46 0,61 3,13 4,70 6,27 99,99 g/l
11R 15R 0,00 0,39 0,58 0,77 3,36 5,00 6,72 99,99 g/l
15R 99R 0,00 0,41 0,61 0,81 3,32 5,00 6,72 99,99 g/l

Viz též:
IgA1 celkový
S
Nefelometrie
Hmotnostní koncentrace



IgA1 celkový (S; hmot. konc. [g/l] radiál. imunodifuze)

Systém: S
Komponenta: IgA1 celkový
Druh veličiny: Hmotnostní koncentrace
Jednotka: g/l
Procedura: Radiální imunodifuze
Klíč: 02154
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99
MTV: X, SP
Třída hlavní: Protilátky
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia).

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 2T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,04 0,06 0,09 99,99 g/l
2T 4T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,12 0,18 0,27 99,99 g/l
4T 1M 11D 0,00 0,02 0,03 0,04 0,20 0,35 0,50 99,99 g/l
1M 11D 1M 25D 0,00 0,03 0,04 0,05 0,31 0,50 0,61 99,99 g/l
1M 25D 2M 10D 0,00 0,04 0,05 0,07 0,32 0,48 0,64 99,99 g/l
2M 10D 2M 24D 0,00 0,04 0,06 0,08 0,40 0,60 0,74 99,99 g/l
2M 24D 3M 7D 0,00 0,05 0,07 0,10 0,43 0,64 0,81 99,99 g/l
3M 7D 4M 0,00 0,05 0,08 0,11 0,47 0,73 0,97 99,99 g/l
4M 5M 0,00 0,06 0,08 0,12 0,54 0,80 1,01 99,99 g/l
5M 6M 0,00 0,06 0,09 0,13 0,60 0,90 1,20 99,99 g/l
6M 8M 0,00 0,07 0,10 0,14 0,67 1,01 1,34 99,99 g/l
8M 1R 0,00 0,07 0,11 0,14 0,78 1,18 1,57 99,99 g/l
1R 2R 0,00 0,09 0,14 0,18 1,15 1,72 2,28 99,99 g/l
2R 3R 0,00 0,13 0,19 0,25 1,50 2,24 3,00 99,99 g/l
3R 5R 0,00 0,16 0,24 0,32 2,04 3,07 4,05 99,99 g/l
5R 7R 0,00 0,23 0,35 0,47 2,50 3,76 5,00 99,99 g/l
7R 11R 0,00 0,31 0,46 0,61 3,13 4,70 6,27 99,99 g/l
11R 15R 0,00 0,39 0,58 0,77 3,36 5,00 6,72 99,99 g/l
15R 99R 0,00 0,41 0,61 0,81 3,32 5,00 6,72 99,99 g/l

Viz též:
IgA1 celkový
S
Radiální imunodifuze
Hmotnostní koncentrace



IgA1 celkový (P; hmot. konc. [g/l] *)

Systém: P
Komponenta: IgA1 celkový
Druh veličiny: Hmotnostní koncentrace
Jednotka: g/l
Procedura: *
Klíč: 02147
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99
MTV: X, BP, SP
Třída hlavní: Protilátky
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia).

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 2T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,04 0,06 0,09 99,99 g/l
2T 4T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,12 0,18 0,27 99,99 g/l
4T 1M 11D 0,00 0,02 0,03 0,04 0,20 0,35 0,50 99,99 g/l
1M 11D 1M 25D 0,00 0,03 0,04 0,05 0,31 0,50 0,61 99,99 g/l
1M 25D 2M 10D 0,00 0,04 0,05 0,07 0,32 0,48 0,64 99,99 g/l
2M 10D 2M 24D 0,00 0,04 0,06 0,08 0,40 0,60 0,74 99,99 g/l
2M 24D 3M 7D 0,00 0,05 0,07 0,10 0,43 0,64 0,81 99,99 g/l
3M 7D 4M 0,00 0,05 0,08 0,11 0,47 0,73 0,97 99,99 g/l
4M 5M 0,00 0,06 0,08 0,12 0,54 0,80 1,01 9,99 g/l
5M 6M 0,00 0,06 0,09 0,13 0,60 0,90 1,20 9,99 g/l
6M 8M 0,00 0,07 0,10 0,14 0,67 1,01 1,34 99,99 g/l
8M 1R 0,00 0,07 0,11 0,14 0,78 1,18 1,57 99,99 g/l
1R 2R 0,00 0,09 0,14 0,18 1,15 1,72 2,28 99,99 g/l
2R 3R 0,00 0,13 0,19 0,25 1,50 2,24 3,00 99,99 g/l
3R 5R 0,00 0,16 0,24 0,32 2,04 3,07 4,05 99,99 g/l
5R 7R 0,00 0,23 0,35 0,47 2,50 3,76 5,00 99,99 g/l
7R 11R 0,00 0,31 0,46 0,61 3,13 4,70 6,27 99,99 g/l
11R 15R 0,00 0,39 0,58 0,77 3,36 5,00 6,72 99,99 g/l
15R 99R 0,00 0,41 0,61 0,81 3,32 5,00 6,72 99,99 g/l

Viz též:
IgA1 celkový
P
*
Hmotnostní koncentrace



IgA1 celkový (P; hmot. konc. [g/l] ELISA)

Systém: P
Komponenta: IgA1 celkový
Druh veličiny: Hmotnostní koncentrace
Jednotka: g/l
Procedura: ELISA
Klíč: 02148
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99
MTV: X, BP, SP
Třída hlavní: Protilátky
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia).

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 2T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,04 0,06 0,09 99,99 g/l
2T 4T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,12 0,18 0,27 99,99 g/l
4T 1M 11D 0,00 0,02 0,03 0,04 0,20 0,35 0,50 99,99 g/l
1M 11D 1M 25D 0,00 0,03 0,04 0,05 0,31 0,50 0,61 99,99 g/l
1M 25D 2M 10D 0,00 0,04 0,05 0,07 0,32 0,48 0,64 99,99 g/l
2M 10D 2M 24D 0,00 0,04 0,06 0,08 0,40 0,60 0,74 99,99 g/l
2M 24D 3M 7D 0,00 0,05 0,07 0,10 0,43 0,64 0,81 99,99 g/l
3M 7D 4M 0,00 0,05 0,08 0,11 0,47 0,73 0,97 99,99 g/l
4M 5M 0,00 0,06 0,08 0,12 0,54 0,80 1,01 9,99 g/l
5M 6M 0,00 0,06 0,09 0,13 0,60 0,90 1,20 9,99 g/l
6M 8M 0,00 0,07 0,10 0,14 0,67 1,01 1,34 99,99 g/l
8M 1R 0,00 0,07 0,11 0,14 0,78 1,18 1,57 99,99 g/l
1R 2R 0,00 0,09 0,14 0,18 1,15 1,72 2,28 99,99 g/l
2R 3R 0,00 0,13 0,19 0,25 1,50 2,24 3,00 99,99 g/l
3R 5R 0,00 0,16 0,24 0,32 2,04 3,07 4,05 99,99 g/l
5R 7R 0,00 0,23 0,35 0,47 2,50 3,76 5,00 99,99 g/l
7R 11R 0,00 0,31 0,46 0,61 3,13 4,70 6,27 99,99 g/l
11R 15R 0,00 0,39 0,58 0,77 3,36 5,00 6,72 99,99 g/l
15R 99R 0,00 0,41 0,61 0,81 3,32 5,00 6,72 99,99 g/l

Viz též:
IgA1 celkový
P
ELISA
Hmotnostní koncentrace



IgA1 celkový (P; hmot. konc. [g/l] imunoturbidimetrie)

Systém: P
Komponenta: IgA1 celkový
Druh veličiny: Hmotnostní koncentrace
Jednotka: g/l
Procedura: Imunoturbidimetrie
Klíč: 02149
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99
MTV: X, BP, SP
Třída hlavní: Protilátky
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia).

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 2T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,04 0,06 0,09 99,99 g/l
2T 4T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,12 0,18 0,27 99,99 g/l
4T 1M 11D 0,00 0,02 0,03 0,04 0,20 0,35 0,50 99,99 g/l
1M 11D 1M 25D 0,00 0,03 0,04 0,05 0,31 0,50 0,61 99,99 g/l
1M 25D 2M 10D 0,00 0,04 0,05 0,07 0,32 0,48 0,64 99,99 g/l
2M 10D 2M 24D 0,00 0,04 0,06 0,08 0,40 0,60 0,74 99,99 g/l
2M 24D 3M 7D 0,00 0,05 0,07 0,10 0,43 0,64 0,81 99,99 g/l
3M 7D 4M 0,00 0,05 0,08 0,11 0,47 0,73 0,97 99,99 g/l
4M 5M 0,00 0,06 0,08 0,12 0,54 0,80 1,01 9,99 g/l
5M 6M 0,00 0,06 0,09 0,13 0,60 0,90 1,20 9,99 g/l
6M 8M 0,00 0,07 0,10 0,14 0,67 1,01 1,34 99,99 g/l
8M 1R 0,00 0,07 0,11 0,14 0,78 1,18 1,57 99,99 g/l
1R 2R 0,00 0,09 0,14 0,18 1,15 1,72 2,28 99,99 g/l
2R 3R 0,00 0,13 0,19 0,25 1,50 2,24 3,00 99,99 g/l
3R 5R 0,00 0,16 0,24 0,32 2,04 3,07 4,05 99,99 g/l
5R 7R 0,00 0,23 0,35 0,47 2,50 3,76 5,00 99,99 g/l
7R 11R 0,00 0,31 0,46 0,61 3,13 4,70 6,27 99,99 g/l
11R 15R 0,00 0,39 0,58 0,77 3,36 5,00 6,72 99,99 g/l
15R 99R 0,00 0,41 0,61 0,81 3,32 5,00 6,72 99,99 g/l

Viz též:
IgA1 celkový
P
Hmotnostní koncentrace



IgA1 celkový (P; hmot. konc. [g/l] nefelometrie)

Systém: P
Komponenta: IgA1 celkový
Druh veličiny: Hmotnostní koncentrace
Jednotka: g/l
Procedura: Nefelometrie
Klíč: 15104
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99
MTV: X, BP, SP
Třída hlavní: Protilátky
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál:
Odběr do:



Text abstraktu ke komponentě
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia).

Referenční meze

Viz též:
IgA1 celkový
P
Nefelometrie
Hmotnostní koncentrace



IgA1 celkový (P; hmot. konc. [g/l] radiál. imunodifuze)

Systém: P
Komponenta: IgA1 celkový
Druh veličiny: Hmotnostní koncentrace
Jednotka: g/l
Procedura: Radiální imunodifuze
Klíč: 02150
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99
MTV: X, BP, SP
Třída hlavní: Protilátky
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 D při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 D
2 - 8 °C: 1 T
-20 °C: 12 T



Text abstraktu ke komponentě
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia).

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 2T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,04 0,06 0,09 99,99 g/l
2T 4T 0,00 0,01 0,01 0,02 0,12 0,18 0,27 99,99 g/l
4T 1M 11D 0,00 0,02 0,03 0,04 0,20 0,35 0,50 99,99 g/l
1M 11D 1M 25D 0,00 0,03 0,04 0,05 0,31 0,50 0,61 99,99 g/l
1M 25D 2M 10D 0,00 0,04 0,05 0,07 0,32 0,48 0,64 99,99 g/l
2M 10D 2M 24D 0,00 0,04 0,06 0,08 0,40 0,60 0,74 99,99 g/l
2M 24D 3M 7D 0,00 0,05 0,07 0,10 0,43 0,64 0,81 99,99 g/l
3M 7D 4M 0,00 0,05 0,08 0,11 0,47 0,73 0,97 99,99 g/l
4M 5M 0,00 0,06 0,08 0,12 0,54 0,80 1,01 9,99 g/l
5M 6M 0,00 0,06 0,09 0,13 0,60 0,90 1,20 9,99 g/l
6M 8M 0,00 0,07 0,10 0,14 0,67 1,01 1,34 99,99 g/l
8M 1R 0,00 0,07 0,11 0,14 0,78 1,18 1,57 99,99 g/l
1R 2R 0,00 0,09 0,14 0,18 1,15 1,72 2,28 99,99 g/l
2R 3R 0,00 0,13 0,19 0,25 1,50 2,24 3,00 99,99 g/l
3R 5R 0,00 0,16 0,24 0,32 2,04 3,07 4,05 99,99 g/l
5R 7R 0,00 0,23 0,35 0,47 2,50 3,76 5,00 99,99 g/l
7R 11R 0,00 0,31 0,46 0,61 3,13 4,70 6,27 99,99 g/l
11R 15R 0,00 0,39 0,58 0,77 3,36 5,00 6,72 99,99 g/l
15R 99R 0,00 0,41 0,61 0,81 3,32 5,00 6,72 99,99 g/l

Viz též:
IgA1 celkový
P
Radiální imunodifuze
Hmotnostní koncentrace