Oligosacharidy

Oligosacharidy



U_Oligosacharidy

Oligosacharidy (U; vlastnost (popis) [-] *)
Oligosacharidy (U; vlastnost (popis) [-] chromatografie-TLC)


Oligosacharidy (U; vlastnost (popis) [-] *)

Systém: U
Komponenta: Oligosacharidy
Druh veličiny: Vlastnost (popis)
Jednotka: -
Procedura: *
Klíč: 11275
Gesce: biochemie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: X
Formát ref. mezí: bez referenčních mezí
Formát hodnoty: volný neformalizovaný text
Mezní hodnoty:
MTV: X, UA
Třída hlavní: Sacharidy
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Moč
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Pokyny k odběru vzorku:
Stanovení je nejvhodnější provádět z 12-ti hodinového, popř. 24 hodinového sběru moče. Thymol interferuje stanovení.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 24 h
4 - 8 °C: 5 d
-20 °C: 5 r
Poznámka ke stabilitě:
Vzorek skladovat zamrazený.



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze

Viz též:
U
*
Vlastnost (popis)



Oligosacharidy (U; vlastnost (popis) [-] chromatografie-TLC)

Systém: U
Komponenta: Oligosacharidy
Druh veličiny: Vlastnost (popis)
Jednotka: -
Procedura: Chromatografie-TLC
Klíč: 12277
Gesce: biochemie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: X
Formát ref. mezí: bez referenčních mezí
Formát hodnoty: volný neformalizovaný text
Mezní hodnoty:
MTV: X, UA
Třída hlavní: Sacharidy
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Moč
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Pokyny k odběru vzorku:
Stanovení je nejvhodnější provádět z 12-ti hodinového, popř. 24 hodinového sběru moče. Thymol interferuje stanovení.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 24 h
4 - 8 °C: 5 d
-20 °C: 5 r
Poznámka ke stabilitě:
Vzorek skladovat zamrazený.



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze

Viz též:
U
Chromatografie-TLC
Vlastnost (popis)