Systém: | S |
Komponenta: | IgA1 celkový |
Druh veličiny: | Hmotnostní koncentrace |
Jednotka: | g/l |
Procedura: | * |
Klíč: | 02151 |
Gesce: | imunologie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo na 2 desetinná místa |
Mezní hodnoty: | 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99 |
MTV: | X, SP |
Třída hlavní: | Protilátky |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | Krev |
Odběr do: | Sklo nebo plast bez úpravy |
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C. | |
Stabilita vzorku: | 18 - 26 °C: 1 d |
4 - 8 °C: 1 týden | |
-20 °C: 12 týden |
Text abstraktu ke komponentě |
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia). |
Referenční meze |
15R | 99R+ | 0,00 | 0,41 | 0,61 | 0,81 | 3,32 | 5,00 | 6,72 | 99,99 | g/l |
Viz též: |
IgA1 celkový |
S |
* |
Hmotnostní koncentrace |
Systém: | S |
Komponenta: | IgA1 celkový |
Druh veličiny: | Hmotnostní koncentrace |
Jednotka: | g/l |
Procedura: | ELISA |
Klíč: | 02152 |
Gesce: | imunologie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo na 2 desetinná místa |
Mezní hodnoty: | 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99 |
MTV: | X, SP |
Třída hlavní: | Protilátky |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | Krev |
Odběr do: | Sklo nebo plast bez úpravy |
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C. | |
Stabilita vzorku: | 18 - 26 °C: 1 d |
4 - 8 °C: 1 týden | |
-20 °C: 12 týden |
Text abstraktu ke komponentě |
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia). |
Referenční meze |
15R | 99R+ | 0,00 | 0,41 | 0,61 | 0,81 | 3,32 | 5,00 | 6,72 | 99,99 | g/l |
Viz též: |
IgA1 celkový |
S |
ELISA |
Hmotnostní koncentrace |
Systém: | S |
Komponenta: | IgA1 celkový |
Druh veličiny: | Hmotnostní koncentrace |
Jednotka: | g/l |
Procedura: | Imunoturbidimetrie |
Klíč: | 02153 |
Gesce: | imunologie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo na 2 desetinná místa |
Mezní hodnoty: | 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99 |
MTV: | X, SP |
Třída hlavní: | Protilátky |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | Krev |
Odběr do: | Sklo nebo plast bez úpravy |
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C. | |
Stabilita vzorku: | 18 - 26 °C: 1 d |
4 - 8 °C: 1 týden | |
-20 °C: 12 týden |
Text abstraktu ke komponentě |
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia). |
Referenční meze |
15R | 99R+ | 0,00 | 0,41 | 0,61 | 0,81 | 3,32 | 5,00 | 6,72 | 99,99 | g/l |
Viz též: |
IgA1 celkový |
S |
Hmotnostní koncentrace |
Systém: | S |
Komponenta: | IgA1 celkový |
Druh veličiny: | Hmotnostní koncentrace |
Jednotka: | g/l |
Procedura: | Nefelometrie |
Klíč: | 15105 |
Gesce: | imunologie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo na 2 desetinná místa |
Mezní hodnoty: | 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99 |
MTV: | X, SP |
Třída hlavní: | Protilátky |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | |
Odběr do: | |
Text abstraktu ke komponentě |
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia). |
Referenční meze |
15R | 99R+ | 0,00 | 0,41 | 0,61 | 0,81 | 3,32 | 5,00 | 6,72 | 99,99 | g/l |
Viz též: |
IgA1 celkový |
S |
Nefelometrie |
Hmotnostní koncentrace |
Systém: | S |
Komponenta: | IgA1 celkový |
Druh veličiny: | Hmotnostní koncentrace |
Jednotka: | g/l |
Procedura: | Radiální imunodifuze |
Klíč: | 02154 |
Gesce: | imunologie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo na 2 desetinná místa |
Mezní hodnoty: | 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99 |
MTV: | X, SP |
Třída hlavní: | Protilátky |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | Krev |
Odběr do: | Sklo nebo plast bez úpravy |
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C. | |
Stabilita vzorku: | 18 - 26 °C: 1 d |
4 - 8 °C: 1 týden | |
-20 °C: 12 týden |
Text abstraktu ke komponentě |
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia). |
Referenční meze |
15R | 99R+ | 0,00 | 0,41 | 0,61 | 0,81 | 3,32 | 5,00 | 6,72 | 99,99 | g/l |
Viz též: |
IgA1 celkový |
S |
Radiální imunodifuze |
Hmotnostní koncentrace |
Systém: | P |
Komponenta: | IgA1 celkový |
Druh veličiny: | Hmotnostní koncentrace |
Jednotka: | g/l |
Procedura: | * |
Klíč: | 02147 |
Gesce: | imunologie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo na 2 desetinná místa |
Mezní hodnoty: | 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Protilátky |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | Krev |
Odběr do: | Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou |
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C. | |
Stabilita vzorku: | 18 - 26 °C: 1 d |
4 - 8 °C: 1 týden | |
-20 °C: 12 týden |
Text abstraktu ke komponentě |
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia). |
Referenční meze |
15R | 99R+ | 0,00 | 0,41 | 0,61 | 0,81 | 3,32 | 5,00 | 6,72 | 99,99 | g/l |
Viz též: |
IgA1 celkový |
P |
* |
Hmotnostní koncentrace |
Systém: | P |
Komponenta: | IgA1 celkový |
Druh veličiny: | Hmotnostní koncentrace |
Jednotka: | g/l |
Procedura: | ELISA |
Klíč: | 02148 |
Gesce: | imunologie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo na 2 desetinná místa |
Mezní hodnoty: | 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Protilátky |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | Krev |
Odběr do: | Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou |
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C. | |
Stabilita vzorku: | 18 - 26 °C: 1 d |
4 - 8 °C: 1 týden | |
-20 °C: 12 týden |
Text abstraktu ke komponentě |
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia). |
Referenční meze |
15R | 99R+ | 0,00 | 0,41 | 0,61 | 0,81 | 3,32 | 5,00 | 6,72 | 99,99 | g/l |
Viz též: |
IgA1 celkový |
P |
ELISA |
Hmotnostní koncentrace |
Systém: | P |
Komponenta: | IgA1 celkový |
Druh veličiny: | Hmotnostní koncentrace |
Jednotka: | g/l |
Procedura: | Imunoturbidimetrie |
Klíč: | 02149 |
Gesce: | imunologie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo na 2 desetinná místa |
Mezní hodnoty: | 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Protilátky |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | Krev |
Odběr do: | Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou |
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C. | |
Stabilita vzorku: | 18 - 26 °C: 1 d |
4 - 8 °C: 1 týden | |
-20 °C: 12 týden |
Text abstraktu ke komponentě |
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia). |
Referenční meze |
15R | 99R+ | 0,00 | 0,41 | 0,61 | 0,81 | 3,32 | 5,00 | 6,72 | 99,99 | g/l |
Viz též: |
IgA1 celkový |
P |
Hmotnostní koncentrace |
Systém: | P |
Komponenta: | IgA1 celkový |
Druh veličiny: | Hmotnostní koncentrace |
Jednotka: | g/l |
Procedura: | Nefelometrie |
Klíč: | 15104 |
Gesce: | imunologie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo na 2 desetinná místa |
Mezní hodnoty: | 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Protilátky |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | |
Odběr do: | |
Text abstraktu ke komponentě |
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia). |
Referenční meze |
Viz též: |
IgA1 celkový |
P |
Nefelometrie |
Hmotnostní koncentrace |
Systém: | P |
Komponenta: | IgA1 celkový |
Druh veličiny: | Hmotnostní koncentrace |
Jednotka: | g/l |
Procedura: | Radiální imunodifuze |
Klíč: | 02150 |
Gesce: | imunologie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo na 2 desetinná místa |
Mezní hodnoty: | 0,00 - 0,00 - 15,00 - 99,99 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Protilátky |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | Krev |
Odběr do: | Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou |
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C. | |
Stabilita vzorku: | 18 - 26 °C: 1 d |
4 - 8 °C: 1 týden | |
-20 °C: 12 týden |
Text abstraktu ke komponentě |
IgA1 je podtřídou protilátek třídy IgA. IgA1 tvoří většinu z celkových IgA. Podstatnou vlastností IgA1 je citlivost na štěpení bakteriálními proteázami (hemofily, neisserie, streptokoky, klostridia). |
Referenční meze |
15R | 99R+ | 0,00 | 0,41 | 0,61 | 0,81 | 3,32 | 5,00 | 6,72 | 99,99 | g/l |
Viz též: |
IgA1 celkový |
P |
Radiální imunodifuze |
Hmotnostní koncentrace |