Systém: | P |
Komponenta: | Faktor XIII - aktivita* |
Druh veličiny: | Arbitrární poměr aktivit |
Jednotka: | % |
Procedura: | * |
Klíč: | 16578 |
Gesce: | hematologie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo na 1 desetinné místo |
Mezní hodnoty: | 0 - 0 - 120 - 150 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Proteiny |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | |
Odběr do: | |
Text abstraktu ke komponentě |
Referenční meze |
S | Věk od | Věk do | MHD | Nízké | Snížené | DRM | HRM | Zvýšené | Vysoké | MHH | Jedn. | Další údaje |
0D | 99R+ | 60 | 130 | % |
Viz též: |
P |
* |
Systém: | P |
Komponenta: | Faktor XIII - aktivita* |
Druh veličiny: | Arbitrární poměr aktivit |
Jednotka: | % |
Procedura: | Absorpční spektrofotom. kinet. |
Klíč: | 16579 |
Gesce: | hematologie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo na 1 desetinné místo |
Mezní hodnoty: | 0 - 0 - 120 - 150 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Proteiny |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | |
Odběr do: | |
Text abstraktu ke komponentě |
Referenční meze |
S | Věk od | Věk do | MHD | Nízké | Snížené | DRM | HRM | Zvýšené | Vysoké | MHH | Jedn. | Další údaje |
0D | 99R+ | 60 | 130 | % |
Viz též: |
P |
Absorpční spektrofotom. kinet. |
Systém: | P |
Komponenta: | Faktor XIII - aktivita* |
Druh veličiny: | Arbitrární poměr aktivit |
Jednotka: | % |
Procedura: | Rozpuštění sraženiny |
Klíč: | 16580 |
Gesce: | hematologie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo na 1 desetinné místo |
Mezní hodnoty: | 0 - 0 - 120 - 150 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Proteiny |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | |
Odběr do: | |
Text abstraktu ke komponentě |
Referenční meze |
S | Věk od | Věk do | MHD | Nízké | Snížené | DRM | HRM | Zvýšené | Vysoké | MHH | Jedn. | Další údaje |
0D | 99R+ | 60 | 130 | % |
Viz též: |
P |
Rozpuštění sraženiny |