Fruktózamin

Fruktózamin



S_Fruktózamin

Fruktózamin (S; látková konc. [µmol/l] *)
Fruktózamin (S; látková konc. [µmol/l] abs. spektrofotometrie)

P_Fruktózamin

Fruktózamin (P; látková konc. [µmol/l] *)
Fruktózamin (P; látková konc. [µmol/l] abs. spektrofotometrie)


Fruktózamin (S; látková konc. [µmol/l] *)

Systém: S
Komponenta: Fruktózamin
Druh veličiny: Látková koncentrace
Jednotka: µmol/l
Procedura: *
Klíč: 01808
Gesce: biochemie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo celé
Mezní hodnoty: 10 - 50 - 500 - 2000
MTV: X, SP
Třída hlavní: Proteiny
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 3 d
4 - 8 °C: 2 týden
-20 °C: 8 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
15R 99R+ 10 50 150 205 285 350 500 2000 µmol/l

Viz též:
S_Fruktózamin
Fruktózamin
S
*
Látková koncentrace



Fruktózamin (S; látková konc. [µmol/l] abs. spektrofotometrie)

Systém: S
Komponenta: Fruktózamin
Druh veličiny: Látková koncentrace
Jednotka: µmol/l
Procedura: Absorpční spektrofotometrie
Klíč: 01809
Gesce: biochemie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo celé
Mezní hodnoty: 10 - 50 - 500 - 2000
MTV: X, SP
Třída hlavní: Proteiny
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 3 d
4 - 8 °C: 2 týden
-20 °C: 8 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
15R 99R+ 10 50 150 205 285 350 500 2000 µmol/l

Viz též:
S_Fruktózamin
Fruktózamin
S
Absorpční spektrofotometrie
Látková koncentrace



Fruktózamin (P; látková konc. [µmol/l] *)

Systém: P
Komponenta: Fruktózamin
Druh veličiny: Látková koncentrace
Jednotka: µmol/l
Procedura: *
Klíč: 01806
Gesce: biochemie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo celé
Mezní hodnoty: 10 - 50 - 500 - 2000
MTV: X, BP, SP
Třída hlavní: Proteiny
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do:
Pokyny k odběru vzorku:
Jako antikoagulans použít heparinát sodný (lithný) nebo K2EDTA.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 3 d
4 - 8 °C: 2 týden
-20 °C: 8 týden
Poznámka ke stabilitě:
Vzorky lze 2x zmrazit.



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
15R 99R+ 10 50 150 205 285 350 500 2000 µmol/l

Viz též:
Fruktózamin
P
*
Látková koncentrace



Fruktózamin (P; látková konc. [µmol/l] abs. spektrofotometrie)

Systém: P
Komponenta: Fruktózamin
Druh veličiny: Látková koncentrace
Jednotka: µmol/l
Procedura: Absorpční spektrofotometrie
Klíč: 01807
Gesce: biochemie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "od - do"
Formát hodnoty: číslo celé
Mezní hodnoty: 10 - 50 - 500 - 2000
MTV: X, BP, SP
Třída hlavní: Proteiny
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do:
Pokyny k odběru vzorku:
Jako antikoagulans použít heparinát sodný (lithný) nebo K2EDTA.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 3 d
4 - 8 °C: 2 týden
-20 °C: 8 týden
Poznámka ke stabilitě:
Vzorky lze 2x zmrazit.



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
15R 99R+ 10 50 150 205 285 350 500 2000 µmol/l

Viz též:
Fruktózamin
P
Absorpční spektrofotometrie
Látková koncentrace