Systém: | S |
Komponenta: | Holotranskobalamin |
Druh veličiny: | Látková koncentrace |
Jednotka: | pmol/l |
Procedura: | * |
Klíč: | 15190 |
Gesce: | biochemie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo celé |
Mezní hodnoty: | 1 - 10 - 125 - 640 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Proteiny |
Poznámka: |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | |
Odběr do: | |
Text abstraktu ke komponentě |
Referenční meze |
S | Věk od | Věk do | MHD | Nízké | Snížené | DRM | HRM | Zvýšené | Vysoké | MHH | Jedn. | Další údaje |
1R | 99R+ | 19,1 | 119,3 | pmol/l |
Viz též: |
S |
* |
Látková koncentrace |
Systém: | S |
Komponenta: | Holotranskobalamin |
Druh veličiny: | Látková koncentrace |
Jednotka: | pmol/l |
Procedura: | CMIA |
Klíč: | 17344 |
Gesce: | biochemie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo celé |
Mezní hodnoty: | 1 - 10 - 125 - 640 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Proteiny |
Poznámka: |
Látková koncentrace! |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | |
Odběr do: | |
Text abstraktu ke komponentě |
Referenční meze |
Viz též: |
S |
Látková koncentrace |
Systém: | S |
Komponenta: | Holotranskobalamin |
Druh veličiny: | Látková koncentrace |
Jednotka: | pmol/l |
Procedura: | IA |
Klíč: | 17345 |
Gesce: | biochemie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo celé |
Mezní hodnoty: | 1 - 10 - 125 - 640 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Proteiny |
Poznámka: |
Látková koncentrace! |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | |
Odběr do: | |
Text abstraktu ke komponentě |
Referenční meze |
Viz též: |
S |
IA |
Látková koncentrace |
Systém: | S |
Komponenta: | Holotranskobalamin |
Druh veličiny: | Látková koncentrace |
Jednotka: | pmol/l |
Procedura: | MEIA |
Klíč: | 15191 |
Gesce: | biochemie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo celé |
Mezní hodnoty: | 1 - 10 - 125 - 640 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Proteiny |
Poznámka: |
Látková koncentrace! |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | |
Odběr do: | |
Text abstraktu ke komponentě |
Referenční meze |
S | Věk od | Věk do | MHD | Nízké | Snížené | DRM | HRM | Zvýšené | Vysoké | MHH | Jedn. | Další údaje |
1R | 99R+ | 19,1 | 119,3 | pmol/l |
Viz též: |
S |
MEIA |
Látková koncentrace |
Systém: | P |
Komponenta: | Holotranskobalamin |
Druh veličiny: | Látková koncentrace |
Jednotka: | pmol/l |
Procedura: | * |
Klíč: | 15188 |
Gesce: | biochemie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo celé |
Mezní hodnoty: | 1 - 10 - 125 - 640 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Proteiny |
Poznámka: |
Látková koncentrace! |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | |
Odběr do: | |
Text abstraktu ke komponentě |
Referenční meze |
S | Věk od | Věk do | MHD | Nízké | Snížené | DRM | HRM | Zvýšené | Vysoké | MHH | Jedn. | Další údaje |
1R | 99R+ | 19,1 | 119,3 | pmol/l |
Viz též: |
P |
* |
Látková koncentrace |
Systém: | P |
Komponenta: | Holotranskobalamin |
Druh veličiny: | Látková koncentrace |
Jednotka: | pmol/l |
Procedura: | MEIA |
Klíč: | 15189 |
Gesce: | biochemie |
Vznik: | Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři |
Typ položky: | NF |
Formát ref. mezí: | referenční meze "od - do" |
Formát hodnoty: | číslo celé |
Mezní hodnoty: | 1 - 10 - 125 - 640 |
MTV: | X, BP, SP |
Třída hlavní: | Proteiny |
Poznámka: |
Látková koncentrace! |
Podklady pro preanalytickou fázi |
Materiál: | |
Odběr do: | |
Text abstraktu ke komponentě |
Referenční meze |
S | Věk od | Věk do | MHD | Nízké | Snížené | DRM | HRM | Zvýšené | Vysoké | MHH | Jedn. | Další údaje |
1R | 99R+ | 19,1 | 119,3 | pmol/l |
Viz též: |
P |
MEIA |
Látková koncentrace |