IgE proti kozímu sýru, kód HYCOR f139

IgE proti kozímu sýru



S_IgE proti kozímu sýru

IgE proti kozímu sýru (S; arb. látková konc. [kU/l] *)
IgE proti kozímu sýru (S; arb. látková konc. [kU/l] ELISA) Neaktuální
IgE proti kozímu sýru (S; arb. látková konc. [kU/l] FEIA) Neaktuální
IgE proti kozímu sýru (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)
IgE proti kozímu sýru (S; arb. látková konc. [kU/l] LEIA) Neaktuální
IgE proti kozímu sýru (S; arb. látková konc. [kU/l] Test immunoallegro sorb.) Neaktuální

P_IgE proti kozímu sýru

IgE proti kozímu sýru (P; arb. látková konc. [kU/l] *)
IgE proti kozímu sýru (P; arb. látková konc. [kU/l] ELISA) Neaktuální
IgE proti kozímu sýru (P; arb. látková konc. [kU/l] FEIA) Neaktuální
IgE proti kozímu sýru (P; arb. látková konc. [kU/l] IA)
IgE proti kozímu sýru (P; arb. látková konc. [kU/l] LEIA) Neaktuální
IgE proti kozímu sýru (P; arb. látková konc. [kU/l] Test immunoallegro sorb.) Neaktuální


IgE proti kozímu sýru (S; arb. látková konc. [kU/l] *)

Systém: S
Komponenta: IgE proti kozímu sýru
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: *
Klíč: 09960
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
4 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R+ 0,00 <0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
S
*
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti kozímu sýru (S; arb. látková konc. [kU/l] ELISA) Neaktuální

Systém: S
Komponenta: IgE proti kozímu sýru
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: ELISA
Klíč: 09961
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
4 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R+ 0,0 <0,7 17,5 15 10000 kU/l

Viz též:
S
ELISA
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti kozímu sýru (S; arb. látková konc. [kU/l] FEIA) Neaktuální

Systém: S
Komponenta: IgE proti kozímu sýru
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: FEIA
Klíč: 09962
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
4 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R+ 0,0 <0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
S
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti kozímu sýru (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)

Systém: S
Komponenta: IgE proti kozímu sýru
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: IA
Klíč: 15528
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
4 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R+ 0,00 <0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
S
IA
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti kozímu sýru (S; arb. látková konc. [kU/l] LEIA) Neaktuální

Systém: S
Komponenta: IgE proti kozímu sýru
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: LEIA
Klíč: 12872
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
4 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R+ 0,0 <0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
S
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti kozímu sýru (S; arb. látková konc. [kU/l] Test immunoallegro sorb.) Neaktuální

Systém: S
Komponenta: IgE proti kozímu sýru
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: Test immunoallegro sorbent
Klíč: 09963
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
4 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R+ 0,00 <0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
S
Test immunoallegro sorbent
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti kozímu sýru (P; arb. látková konc. [kU/l] *)

Systém: P
Komponenta: IgE proti kozímu sýru
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: *
Klíč: 09956
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
4 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R+ 0,00 <0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
P
*
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti kozímu sýru (P; arb. látková konc. [kU/l] ELISA) Neaktuální

Systém: P
Komponenta: IgE proti kozímu sýru
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: ELISA
Klíč: 09957
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
4 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R+ 0,00 <0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
P
ELISA
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti kozímu sýru (P; arb. látková konc. [kU/l] FEIA) Neaktuální

Systém: P
Komponenta: IgE proti kozímu sýru
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: FEIA
Klíč: 09958
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
4 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R+ 0,00 <0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
P
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti kozímu sýru (P; arb. látková konc. [kU/l] IA)

Systém: P
Komponenta: IgE proti kozímu sýru
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: IA
Klíč: 15527
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
4 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R+ 0,00 <0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
P
IA
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti kozímu sýru (P; arb. látková konc. [kU/l] LEIA) Neaktuální

Systém: P
Komponenta: IgE proti kozímu sýru
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: LEIA
Klíč: 12871
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
4 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R+ 0,00 <0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
P
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti kozímu sýru (P; arb. látková konc. [kU/l] Test immunoallegro sorb.) Neaktuální

Systém: P
Komponenta: IgE proti kozímu sýru
Druh veličiny: Arbitrární látková koncentrace
Jednotka: kU/l
Procedura: Test immunoallegro sorbent
Klíč: 09959
Gesce: imunologie
Vznik: Měřené, odvozené nebo pozorované v laboratoři
Typ položky: NF
Formát ref. mezí: referenční meze "menší než"
Formát hodnoty: číslo na 2 desetinná místa
Mezní hodnoty: 0,00 - 0,00 - 100 - 10000
MTV: X, BP, SP, KVAL
Třída hlavní: Specifické IgE
Poznámka:

Podklady pro preanalytickou fázi
Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
4 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden



Text abstraktu ke komponentě

Referenční meze
S Věk od Věk do MHD Nízké Snížené DRM HRM Zvýšené Vysoké MHH Jedn. Další údaje
0D 99R+ 0,00 <0,35 0,7 17,5 10000 kU/l

Viz též:
P
Test immunoallegro sorbent
Arbitrární látková koncentrace